Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 19 Mayıs 2022 #11 PC açmayın sakın herparçasını saçkurutma ile kurutun 16saat 24 saat minimum bekleyin sonra yine kurutun 2 saat sonra teker teker takıp deneyin.
PC açmayın sakın herparçasını saçkurutma ile kurutun 16saat 24 saat minimum bekleyin sonra yine kurutun 2 saat sonra teker teker takıp deneyin.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #12 oduncu_yılmaz dedi: Dolu nasıl yağdı hocam? Genişletmek için tıkla... 27 Temmuz 2017, yazın ortası hava 30 derece ve sıcak diye camı açmıştım, ben bodrum kattayken dolu başlamış. Odaya bir döndüğümde kasa ve masada dolu taneleri vardı. Klavyenin birkaç led'i hariç her şey sağlam çıktı.
oduncu_yılmaz dedi: Dolu nasıl yağdı hocam? Genişletmek için tıkla... 27 Temmuz 2017, yazın ortası hava 30 derece ve sıcak diye camı açmıştım, ben bodrum kattayken dolu başlamış. Odaya bir döndüğümde kasa ve masada dolu taneleri vardı. Klavyenin birkaç led'i hariç her şey sağlam çıktı.
Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #13 TahaSensey dedi: Hocam, çıkartıp dışarıda biraz bekletsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım peçeteylede kuruladım çalıştı teşekkür ederim. zValiant dedi: Parçaları bir peçeteyle kuruttuktan sonra söküp pirince yatır, bir gece kalsın ondan sonra tak çalıştır. O haliyle çalıştırmaya çalışma sakın. Genişletmek için tıkla... O haliyle çalıştırmadım dışarıya koydum rüzgarde kurudu peöeteylede sildim çalıştı teşekkür ederim.
TahaSensey dedi: Hocam, çıkartıp dışarıda biraz bekletsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım peçeteylede kuruladım çalıştı teşekkür ederim. zValiant dedi: Parçaları bir peçeteyle kuruttuktan sonra söküp pirince yatır, bir gece kalsın ondan sonra tak çalıştır. O haliyle çalıştırmaya çalışma sakın. Genişletmek için tıkla... O haliyle çalıştırmadım dışarıya koydum rüzgarde kurudu peöeteylede sildim çalıştı teşekkür ederim.