Anakart ve RAM yükseltme önerisi

Benim ram Gskill ripjawsV 64GB (2x32) DDR4 4000 MHz CL18 1.35V Ram diye geçiyormuş yine bundan mı almak lazım ya da bunun yanına önerebileceğiniz ne var acaba?
Tavsiyem fiyat uygunsa aynı markadan şaşmayın. Ram’ler bana göre full aynı marka olmalı ama istersen farklı bir ram alabilirsin.

Tavsiyem fiyat uygunsa aynı markadan şaşmayın. Ram’ler bana göre full aynı marka olmalı ama istersen farklı bir ram alabilirsin.
Tamamdır çok teşekkür ederim

Aynı ramden aldım (2x32) samsung 990 pro 2tb ssd aldım. Benim sistem ve tüm programlar 1 TB 980 pro SSD'ye kurulu sizce programları yeni SSD'ye taşırsam hızlanır mı?

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim

Aynı ramden aldım (2x32) samsung 990 pro 2tb ssd aldım. Benim sistem ve tüm programlar 1 TB 980 pro SSD'ye kurulu sizce programları yeni SSD'ye taşırsam hızlanır mı?
Hızlanır fakat 980'in var yani deli gibi fark olmaz. 990'i önerme sebebim sistemi DDR5'e çektiğin vakit Pcle 5.0 slotuna takar keyfine bakarsın.

Hızlanır fakat 980'in var yani deli gibi fark olmaz. 990'i önerme sebebim sistemi DDR5'e çektiğin vakit Pcle 5.0 slotuna takar keyfine bakarsın.
Ben 990 pro aldım sanırım o pcle 4.0mış EVO olan model 5.0 sanırım

Ben 990 pro aldım sanırım o pcle 4.0mış EVO olan model 5.0 diye yazıyor. Hızda bu yeni Ramlerin faydası olmaz mı hocam?

Ben 990 pro aldım sanırım o pcle 4.0mış EVO olan model 5.0 sanırım
Hocam 990 pro destekliyor pcle 5.0'ı merak etmeyin. EVO olan düz modeli. Yani şöyle düşünebilirsiniz 990 Pro = 16 Pro Max 990 Evo = 16 Pro. Verebileceğim en iyi örnek bu olabilir şu an.

Hocam 990 pro destekliyor pcle 5.0'ı merak etmeyin. EVO olan düz modeli. Yani şöyle düşünebilirsiniz 990 Pro = 16 Pro Max 990 Evo = 16 Pro. Verebileceğim en iyi örnek bu olabilir şu an.
Anladım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…