Anakart VGA Işığı yanıyor

AtakanGuney

Kilopat
Merhaba iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın içini temizlemek için içini açıp parçaları çıkartıp dikkatli şekilde yerlerine taktım, bunu ilk kez de yapmadım, kısacası geri montajladığımda bilgisayarım ortalama 1 dakika 20 saniye gibi bir süre boyunca ekrana görüntü vermiyor, yaklaşık 7-8 saniye CPU sonrasında ortalama 1 dakika gibi bir süre VGA ledi yanıyordu. Sizce bu sorun neyden ötürü kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• B9029425-4BDB-4253-9DD0-093C34EDB097.jpeg
    B9029425-4BDB-4253-9DD0-093C34EDB097.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın içini temizlemek için içini açıp parçaları çıkartıp dikkatli şekilde yerlerine taktım, bunu ilk kez de yapmadım, kısacası geri montajladığımda bilgisayarım ortalama 1 dakika 20 saniye gibi bir süre boyunca ekrana görüntü vermiyor, yaklaşık 7-8 saniye CPU sonrasında ortalama 1 dakika gibi bir süre VGA LED'i yanıyordu. Sizce bu sorun neden ötürü kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

RAM veya işlemci oturmamış olabilir.

RAM veya işlemci oturmamış olabilir.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Sorunu BIOS'u güncelleyerek çözdüm. Fakat şimdi de bilgisayarı ilk açtığımda Windows'a ikinci açtığımda BIOS'a giriyor, bir Windows, bir BIOS şeklinde açılıyor bilgisayar. BIOS'u sıfırlamayı, anakarttan pili çıkartıp takmayı denedim. Sizce neden böyle oluyor olabilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı