Anakart Vida Başı Kırılması

oozland

Hectopat
Yer
Salihli / Manisa
Daha fazla  
Meslek
Emlak Danışmanı
Bugün elime geçen anakartımı monte ederken dalgınlıkla yanlış vida taktım sıkmaya çalışırken vida başı kırıldı. Nasıl çıkarabilirim? Canım çok sıkıldı bu duruma. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misiniz. Vidanın başı tamamen koptuysa Anakartı çıkarıp pense veya kargaburnu ile yavaşca döndürüp çıkarabilirsiniz. Vidanın tutacak yeri yok ise dipteki vidanın girdiği yerdeki pabuç dediğimiz parçayıda pense yardımı ile söküp yerine başka pabuç takıp vidalayabilirsiniz.

Geçmiş olsun, mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misiniz. Vidanın başı tamamen koptuysa Anakartı çıkarıp pense veya kargaburnu ile yavaşca döndürüp çıkarabilirsiniz. Vidanın tutacak yeri yok ise dipteki vidanın girdiği yerdeki pabuç dediğimiz parçayıda pense yardımı ile söküp yerine başka pabuç takıp vidalayabilirsiniz.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Vida başı kopmuştu kalan kısım anakartı çıkarmama engel oluyordu kargaburnu ile kasanın arkasından ulaşıp çevirdim elimle anakartı esneterek zarar vermeden çıkardım. Sorun çözüldü neyseki

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı