inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur?
Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.675 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2023 #2 inyhzz dedi: Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen.
inyhzz dedi: Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 1 Haziran 2023 #3 inyhzz dedi: Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini internete yazıp o şekilde vida araması yaparsan bulabilirsin. En düşüğü 10'lu satılıyor diye biliyorum. LuisB4y dedi: Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarcıda her anakarta uygun vida olmuyor. Aynı diye vereceği mmlik farka sahip vida bile zarar verebilir anakarta.
inyhzz dedi: Merhaba Technopat sakinleri, ben rush kasa aldım. İçi boş. Ne fan var ne de anakart vidaları. Bu vidaları nereden alabilirim veya bulunur? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini internete yazıp o şekilde vida araması yaparsan bulabilirsin. En düşüğü 10'lu satılıyor diye biliyorum. LuisB4y dedi: Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarcıda her anakarta uygun vida olmuyor. Aynı diye vereceği mmlik farka sahip vida bile zarar verebilir anakarta.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 LuisB4y dedi: Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar hep pahalıya satarlar.
LuisB4y dedi: Bilgisayarcıya gidip sorabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar hep pahalıya satarlar.