Asreal Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 288 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #1 Hepinize selam 2. el boş kasa aldım fakat standart vida olmuyor diğer vidayı da denedim o da olmadı satın aldığım kişide iade kabul etmiyor. Asreal dedi: Hepinize selam 2. el boş kasa aldım fakat standart vida olmuyor diğer vidayı da denedim o da olmadı satın aldığım kişide iade kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Admin konuyu değiştirmiş ben öyle bir başlık yazmadım.
Hepinize selam 2. el boş kasa aldım fakat standart vida olmuyor diğer vidayı da denedim o da olmadı satın aldığım kişide iade kabul etmiyor. Asreal dedi: Hepinize selam 2. el boş kasa aldım fakat standart vida olmuyor diğer vidayı da denedim o da olmadı satın aldığım kişide iade kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Admin konuyu değiştirmiş ben öyle bir başlık yazmadım.
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 803 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 Kasayı bilgisayarcıya götür belki bir şey uydurabilir. Ya da kasa modelini yaz internete uydurma vidalar bulabilirsin bir ihtimal. Artı 0 Eksi
Kasayı bilgisayarcıya götür belki bir şey uydurabilir. Ya da kasa modelini yaz internete uydurma vidalar bulabilirsin bir ihtimal.
KS KS Asreal Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 288 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #3 Olay şu boş kasa aldım 2. El anakartı montaj etmeye çalışıyorum delikler bayağı büyük olduğundan vida olmuyor yani deliklerle oynanmış nasıl montaj edeceğimi blmiyorum resim atamıyorum evde değilim. Artı 0 Eksi
Olay şu boş kasa aldım 2. El anakartı montaj etmeye çalışıyorum delikler bayağı büyük olduğundan vida olmuyor yani deliklerle oynanmış nasıl montaj edeceğimi blmiyorum resim atamıyorum evde değilim.