Anakart yandıktan sonra ekran kartını farklı bir anakarta takmak sorun oluşturur mu?

Hipokrat60

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web - Mobil Geliştirici
Arkadaşlar merhaba herkese,

Öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun hepimizin.

Ben bir sure once anakartimi yakmistim fakat diger parcalara zarar geldi mi gelmedi mi emin olamıyorum. Arkadaşımın anakartina benm ekran kartimi ve ssdmi taksam sorun yaratir mi? Ekran karti da anakartla birlikte yanmissa, arkadasimin anakartina zarar verme ihtimali var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bir sure once anakartimi yakmistim fakat diger parcalara zarar geldi mi gelmedi mi emin olamıyorum. Arkadaşımın anakartina benm ekran kartimi ve ssdmi taksam sorun yaratir mi? Ekran karti da anakartla birlikte yanmissa, arkadasimin anakartina zarar verme ihtimali var mi?
ekran kartına zarar gelmemişse sıkıntı yok.

Zarar gelip gelmedigini bilmiyorum, görünüşte bir koku ya da yanık izi yoktu. O yuzden denicektim farkli bir anakartta.

Zarar gelip gelmedigini bilmiyorum, görünüşte bir koku ya da yanık izi yoktu. O yuzden denicektim farkli bir anakartta.
Bilgisi olan kimse yok mu, ona göre denicem baska anakartta calisip calismadigini

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı