Anakart yazılımı evde tamir edilebilir mi?

Kftkerem

Centipat
Daha fazla  
Anakartımım yazılımı çökmüş bilgisayarcıya götürdüm normalde 200 sana 150 diyor. Bunu evde kendim yapabilir miyim?

Anakartımım yazılımı çökmüş bilgisayarcıya götürdüm normalde 200 sana 150 diyor. Bunu evde kendim yapabilir miyim?

Evet BIOS'u evde yeniden yazabilirsiniz bunula ilgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarcı böyle bir şey yapmadı. Internetten bir şey indirdi galiba BIOS'u herhalde ondan sonra bana dedi: "elektrikler bir anda giderse böyle oluyor."
Neymiş derdi? Anlat belki derman oluruz.

Borca battı herhalde

Güç bağlantısı ve bileşenler olmadan BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekledikten sonra geri takarak BIOS'u sıfırlayın tekrar deneyin. Eğer açılırsa BIOS'u güncellemeyi deneyin.

Sorununuzu detaylı bir şekilde açıklarsanız yardımcı olalım ona göre.

Anakartımın BIOS'u çöktü bilgisayarcıya götürdüm uçuk bir fiyat verdi kendim evde yapabilir miyim?
Bilgisayardaki sorunla ilgili konu aç derim. Adamın dediği "yazılım çökmesi" nedir anlayamadım.

Heralde BIOS dememek için yazılım dedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamın dediği "yazılım çökmesi" nedir anlayamadım.
Bilgisayarcı sıfatlı esnaf uydurması bir olay. Overclock yapınca açılmayan PC'ye bile "yazılım çöktü" diyen var.
Anakartımın BIOS'u çöktü bilgisayarcıya götürdüm uçuk bir fiyat verdi kendim evde yapabilir miyim?

Heralde BIOS dememek için yazılım dedi.
Çöktü derken, görüntü mü gelmiyor? Açıyorsunuz hata mı veriyor? Ne oluyor tam olarak? (Sıfırlamayı denediniz mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…