K Kftkerem Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Anakartımım yazılımı çökmüş bilgisayarcıya götürdüm normalde 200 sana 150 diyor. Bunu evde kendim yapabilir miyim?
Anakartımım yazılımı çökmüş bilgisayarcıya götürdüm normalde 200 sana 150 diyor. Bunu evde kendim yapabilir miyim?
KS KS K Kftkerem Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #11 Berkay4154 dedi: Bilgisayarcı sıfatlı esnaf uydurması bir olay. Overclock yapınca açılmayan PC'ye bile "yazılım çöktü" diyen var. Çöktü derken, görüntü mü gelmiyor? Açıyorsunuz hata mı veriyor? Ne oluyor tam olarak? (sıfırlamayı denediniz mi?) Genişletmek için tıkla... Startı almıyordu ilk önce ondan sonra ne yaptı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Berkay4154 dedi: Bilgisayarcı sıfatlı esnaf uydurması bir olay. Overclock yapınca açılmayan PC'ye bile "yazılım çöktü" diyen var. Çöktü derken, görüntü mü gelmiyor? Açıyorsunuz hata mı veriyor? Ne oluyor tam olarak? (sıfırlamayı denediniz mi?) Genişletmek için tıkla... Startı almıyordu ilk önce ondan sonra ne yaptı bilmiyorum.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 29 Ekim 2021 #12 Kftkerem dedi: Startı almıyordu ilk önce ondan sonra ne yaptı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekleyin güc kablosu da bağlı olmayacak şekilde. 5 dk sonra BIOS pilini ve güç kablosunu takın. Artı 0 Eksi
Kftkerem dedi: Startı almıyordu ilk önce ondan sonra ne yaptı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekleyin güc kablosu da bağlı olmayacak şekilde. 5 dk sonra BIOS pilini ve güç kablosunu takın.