Emrekks Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar Z390 Gigabyte anakartımın pinleri yamuldu düzelttirebileceğim İstanbul’da güvenilir yer önerisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2019
Arkadaşlar Z390 Gigabyte anakartımın pinleri yamuldu düzelttirebileceğim İstanbul’da güvenilir yer önerisi var mı?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.054 Makaleler 6 Çözümler 54 19 Aralık 2019 #2 Pini düzeltmek çok zor, soket kısmının değişmesi gerekiyor. Gigabyte ile iletişime geç, en yakın servise uğra.
Pini düzeltmek çok zor, soket kısmının değişmesi gerekiyor. Gigabyte ile iletişime geç, en yakın servise uğra.
Emrekks Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2019 #3 Ulunay dedi: Pini düzeltmek çok zor, soket kısmının değişmesi gerekiyor. Gigabyte ile iletişime geç, en yakın servise uğra. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'a yolladım fakat 320 ücret istediler yolladım. 3-4 gün sonra tamiri olmadıgını soyleyip parami iade ediceklerini söylediler. Tahminimce soket değişimi yapmayıp pinlerin yamukluklarını duzeltmeye çalıştılar.
Ulunay dedi: Pini düzeltmek çok zor, soket kısmının değişmesi gerekiyor. Gigabyte ile iletişime geç, en yakın servise uğra. Genişletmek için tıkla... Gigabyte'a yolladım fakat 320 ücret istediler yolladım. 3-4 gün sonra tamiri olmadıgını soyleyip parami iade ediceklerini söylediler. Tahminimce soket değişimi yapmayıp pinlerin yamukluklarını duzeltmeye çalıştılar.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.054 Makaleler 6 Çözümler 54 19 Aralık 2019 #4 O kısmı bilemeyeceğim.