NightFell Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhabalar. PH240 sıvı soğutucusunu aldım AuraSync destekliyor. Fakat kablo 3pin 5V ARGB kablosu, benim anakartımda 2 tane 4pin 12v giriş var. Anakart modeli ASUS TUF B450M PRO S 2.
Merhabalar. PH240 sıvı soğutucusunu aldım AuraSync destekliyor. Fakat kablo 3pin 5V ARGB kablosu, benim anakartımda 2 tane 4pin 12v giriş var. Anakart modeli ASUS TUF B450M PRO S 2.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 29 Mart 2021 #2 Hocam anakartınızda ARGB portu yoksa takamazsınız. Kontrolcü alabilirsiniz. MSI ARGB Adreslenebilir RGB 8 Portlu Kontrolcü + Uzaktan Kumanda - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ARGB-RGB dönüştürücüler var ancak çok pahalılar. Artı 0 Eksi
Hocam anakartınızda ARGB portu yoksa takamazsınız. Kontrolcü alabilirsiniz. MSI ARGB Adreslenebilir RGB 8 Portlu Kontrolcü + Uzaktan Kumanda - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ARGB-RGB dönüştürücüler var ancak çok pahalılar.