E egecosk Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Virüs var demişti bilgisayara bakan biri ve bayağı donuyor. SSD'ye nasıl format atarim? Tüm bilgisayara atmak istemiyorum.
Virüs var demişti bilgisayara bakan biri ve bayağı donuyor. SSD'ye nasıl format atarim? Tüm bilgisayara atmak istemiyorum.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 9 Ağustos 2024 #2 egecosk dedi: Virüs var demişti bilgisayara bakan biri ve bayağı donuyor. SSD'ye nasıl format atarim? Tüm bilgisayara atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. Virüsü Anti-Virüs'le temizleyin eğer ki bir sürü Anti-Virüs'de çıkmıyorsa format tek çare gibi. Önerilerim şunlar; Kaspersky, BitDefender, Malwarebytes.
egecosk dedi: Virüs var demişti bilgisayara bakan biri ve bayağı donuyor. SSD'ye nasıl format atarim? Tüm bilgisayara atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. Virüsü Anti-Virüs'le temizleyin eğer ki bir sürü Anti-Virüs'de çıkmıyorsa format tek çare gibi. Önerilerim şunlar; Kaspersky, BitDefender, Malwarebytes.