heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #11 @emrah bozkurt Önde gelen fan molex. Voltaj düşürücü aldım ona. Güç kaynağından 7v güç alıyor. Sabit 800 RPM gibi bir hızla dönüyor sanırım. Fan Kablosu (2 * 5 Volt & 2 * 7 Volt) - Modifiye Malzemecisi
@emrah bozkurt Önde gelen fan molex. Voltaj düşürücü aldım ona. Güç kaynağından 7v güç alıyor. Sabit 800 RPM gibi bir hızla dönüyor sanırım. Fan Kablosu (2 * 5 Volt & 2 * 7 Volt) - Modifiye Malzemecisi
emrah bozkurt Kilopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #12 heavystorm01 dedi: @emrah bozkurt Önde gelen fan molex. Voltaj düşürücü aldım ona. Güç kaynağından 7v güç alıyor. Sabit 800 RPM gibi bir hızla dönüyor sanırım. Fan Kablosu (2 * 5 Volt & 2 * 7 Volt) - Modifiye Malzemecisi Genişletmek için tıkla... Bu aparattan bende olması lazım, kırmızı 5v tamamda sarı 12v değilmi 7v nasıl veriyor, plastik kısımların içinde gerilim bölücü dirençmi var acaba?
heavystorm01 dedi: @emrah bozkurt Önde gelen fan molex. Voltaj düşürücü aldım ona. Güç kaynağından 7v güç alıyor. Sabit 800 RPM gibi bir hızla dönüyor sanırım. Fan Kablosu (2 * 5 Volt & 2 * 7 Volt) - Modifiye Malzemecisi Genişletmek için tıkla... Bu aparattan bende olması lazım, kırmızı 5v tamamda sarı 12v değilmi 7v nasıl veriyor, plastik kısımların içinde gerilim bölücü dirençmi var acaba?
EdoMan Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #13 Benimde anakarttaki fan portlari yeerli degildi bu ikisinden birisini alacagim: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo veya http://Akasa Fan Bağlantı / İkili Çoklayıcı Kablo (3Pin Dişi - 2x 3Pin) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar & Yazılım
Benimde anakarttaki fan portlari yeerli degildi bu ikisinden birisini alacagim: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo veya http://Akasa Fan Bağlantı / İkili Çoklayıcı Kablo (3Pin Dişi - 2x 3Pin) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar & Yazılım