RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #11 Marix dedi: 8300 takınca çalışır, bunda bir anormallik yok desteklememe sebebi TDP'si anakart için fazla, uygun görülmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 16 yapipta çaliştirmiş.
Marix dedi: 8300 takınca çalışır, bunda bir anormallik yok desteklememe sebebi TDP'si anakart için fazla, uygun görülmemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 16 yapipta çaliştirmiş.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 18 Haziran 2024 #12 RFCkuso dedi: Hocam RAM'i 16 yapipta çaliştirmiş. Genişletmek için tıkla... Yazı tura bu, belki güncel BIOS ile desteklendi, bilgi olmadığı için denemeden anlaşılmaz.
RFCkuso dedi: Hocam RAM'i 16 yapipta çaliştirmiş. Genişletmek için tıkla... Yazı tura bu, belki güncel BIOS ile desteklendi, bilgi olmadığı için denemeden anlaşılmaz.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #13 Marix dedi: Yazı tura bu, belki güncel BIOS ile desteklendi, bilgi olmadığı için denemeden anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Risk alıp deneyeceğim, zaten 8 GB RAM ile 4 GB RAM arasında 100TL fark var çok da bir şey kaybetmem.
Marix dedi: Yazı tura bu, belki güncel BIOS ile desteklendi, bilgi olmadığı için denemeden anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Risk alıp deneyeceğim, zaten 8 GB RAM ile 4 GB RAM arasında 100TL fark var çok da bir şey kaybetmem.
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 18 Haziran 2024 #14 RFCkuso dedi: Risk alıp deneyeceğim, zaten 8 GB RAM ile 4 GB RAM arasında 100TL fark var çok da bir şey kaybetmem. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu anakart combo bir anakart resmi sitesine bakıldığında hem DDR2 hem DDR3 için 8 GB bellek ile sınırlandırılmış. Yine de son sürüm olan BIOS'u, güncellemek de fayda var.
RFCkuso dedi: Risk alıp deneyeceğim, zaten 8 GB RAM ile 4 GB RAM arasında 100TL fark var çok da bir şey kaybetmem. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu anakart combo bir anakart resmi sitesine bakıldığında hem DDR2 hem DDR3 için 8 GB bellek ile sınırlandırılmış. Yine de son sürüm olan BIOS'u, güncellemek de fayda var.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #15 By.Scout dedi: Yalnız bu anakart combo bir anakart resmi sitesine bakıldığında hem DDR2 hem DDR3 için 8 GB bellek ile sınırlandırılmış. Yine de son sürüm olan BIOS'u, güncellemek de fayda var. Genişletmek için tıkla... Yukarıda birisi denemiş çalıştığını söyledi ama emin değilim.
By.Scout dedi: Yalnız bu anakart combo bir anakart resmi sitesine bakıldığında hem DDR2 hem DDR3 için 8 GB bellek ile sınırlandırılmış. Yine de son sürüm olan BIOS'u, güncellemek de fayda var. Genişletmek için tıkla... Yukarıda birisi denemiş çalıştığını söyledi ama emin değilim.
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 18 Haziran 2024 #16 RFCkuso dedi: Yukarıda birisi denemiş çalıştığını söyledi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kasayı bilgisayarcıya götürerek test ettirebilirsin bunu.
RFCkuso dedi: Yukarıda birisi denemiş çalıştığını söyledi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kasayı bilgisayarcıya götürerek test ettirebilirsin bunu.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #17 By.Scout dedi: Kasayı bilgisayarcıya götürerek test ettirebilirsin bunu. Genişletmek için tıkla... Yakında bir bilgisayarcı olsa götürürdüm
By.Scout dedi: Kasayı bilgisayarcıya götürerek test ettirebilirsin bunu. Genişletmek için tıkla... Yakında bir bilgisayarcı olsa götürürdüm
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 18 Haziran 2024 #18 RFCkuso dedi: Yakında bir bilgisayarcı olsa götürürdüm Genişletmek için tıkla... O zaman iş kumar'a kalıyor. Ne için takılacaktı RAM ?
RFCkuso dedi: Yakında bir bilgisayarcı olsa götürürdüm Genişletmek için tıkla... O zaman iş kumar'a kalıyor. Ne için takılacaktı RAM ?
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.576 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #19 By.Scout dedi: O zaman iş Kumar'a kalıyor. Ne için takılacaktı RAM? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için RDR2 Resident Evil 4 remake ve Discord'da yayın açmak için. Sonradan bu konuya bakanlara yardımcı olayım taktım ve 8x4 toplamda 12 gb ram çalışıyor anakartın desteği 16 gb ram Son düzenleme: 24 Haziran 2024
By.Scout dedi: O zaman iş Kumar'a kalıyor. Ne için takılacaktı RAM? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için RDR2 Resident Evil 4 remake ve Discord'da yayın açmak için. Sonradan bu konuya bakanlara yardımcı olayım taktım ve 8x4 toplamda 12 gb ram çalışıyor anakartın desteği 16 gb ram