Strickrsss Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Eylül 2015 #1 Başlıktada belirttigim gibi bir ana karta farklı CL'deki RAMler takılır mı ? Mesela biri CL5 biri CL 8 sorun çıkarır mı ? Ayrıca burada GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M61PME-S2P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti NVIDIA_ GeForce 6100 / nForce 430,Soket AM2+) / Yonga seti Nvidia falan yazıyor ben bunu Anakarta AMD takamam mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2015
Başlıktada belirttigim gibi bir ana karta farklı CL'deki RAMler takılır mı ? Mesela biri CL5 biri CL 8 sorun çıkarır mı ? Ayrıca burada GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M61PME-S2P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti NVIDIA_ GeForce 6100 / nForce 430,Soket AM2+) / Yonga seti Nvidia falan yazıyor ben bunu Anakarta AMD takamam mı ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Eylül 2015 #2 Takılabilri fakat RAM'lerin aynı frekans ve gecikme değerinde çalışacakları uygun bir profil yoksa sorun yaratır. Strickrsss dedi: Yonga seti Nvidia falan yazıyor ben bunu Anakarta AMD takamam mı ? Genişletmek için tıkla... NVIDIA sadece dahili ekran kartı yongası. AMD ekran kartı ve işlemci takabilirsiniz.
Takılabilri fakat RAM'lerin aynı frekans ve gecikme değerinde çalışacakları uygun bir profil yoksa sorun yaratır. Strickrsss dedi: Yonga seti Nvidia falan yazıyor ben bunu Anakarta AMD takamam mı ? Genişletmek için tıkla... NVIDIA sadece dahili ekran kartı yongası. AMD ekran kartı ve işlemci takabilirsiniz.