Elimde bir laptop var içinde 4 GB RAM mevcut ancak gömülü RAM. CPU-Z gibi uygulamalarda RAM özellikleri görünmüyor. Acer müşteri temsilcisi bana cihazın yükseltime açık olduğunu içinde bir adet boş RAM slotu olduğunu ve en fazla 8 GB'lık RAM takma imkanımın olduğunu söylediler. Laptop kasasını açtım baktım dedikleri gibi boş slot var ancak gömülü RAM özelliklerini bilmediğim için takviye RAM seçimini nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Elimde bir laptop var içinde 4 GB RAM mevcut ancak gömülü RAM. CPU-Z gibi uygulamalarda RAM özellikleri görünmüyor. Acer müşteri temsilcisi bana cihazın yükseltime açık olduğunu içinde bir adet boş RAM slotu olduğunu ve en fazla 8 GB'lık RAM takma imkanımın olduğunu söylediler. Laptop kasasını açtım baktım dedikleri gibi boş slot var ancak gömülü RAM özelliklerini bilmediğim için takviye RAM seçimini nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Acer'in sitesinden cihazınızı bularak teknik özellikler kısmında yazması gerek bir de oradan bakın.
Laptopun modelini söyler misiniz? Dissasembly videolarına bakacağım. Yükseltme detayları vardır.
Aspire 1 serisinde tüm anakartlar maalesef gömülü oluyor, RAM SSD yükseltmesi yapamıyorsunuz.
Gömülü RAM'in de çaresi var. Linkteki programı kurup SS atın bakalım.
RAMExpert
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...www.technopat.net
Maalesef görünmüyor.
SF314-41G-r4sg
Swift serisi.
Format attım Update'ler bitsin atayım hemen.
Acer Swift 3 SF314-41G Notebook - Acer Swift 3 SF314-41G Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Acer Swift 3 SF314-41G Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Maalesef görünmüyor.
SF314-41G-r4sg
Swift serisi.
Format attım Update'ler bitsin atayım hemen.