Anakarta gömülü RAM yükseltilir mi?

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Elimde Acer Aspire 3 markalı laptop var. Laptopa RAM yükseltmesi yapmak istiyorum, lakin RAM anakarta gömülü olduğu için yükseltme yapılıyor mu ya da ek bir slot var mı bir fikrim yok; içerisinde 4 GB 5500 MHz drr5 RAM bulunmakta eğer yükseltme yapılıyorsa laptopu 8 GB yapmak istiyorum. Ek olarak internet üzerinden baktığımda 5500 MHz RAM bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    70,6 KB · Görüntüleme: 130
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    48,8 KB · Görüntüleme: 120
Gömülü olan RAM'i yükseltemezsiniz, fakat onun haricinde bir RAM slotu daha olması gerekiyor. Laptopun tam marka modeli nedir?

Gömülü olan RAM'i yükseltemezsiniz, fakat onun haricinde bir RAM slotu daha olması gerekiyor. Laptopun tam marka modeli nedir?

Acer Aspire 3 A315-24P 4 GB RAM olan modeli. Ek bir slot var mıdır peki hocam?

Uzun zaman geçmiş ama hatırlarsanız yardımcı olabilir misiniz değiştirile biliyormuymuş veya ek slot var mıdır?

Hocam, benim kullandığım cihazda maalesef RAM anakarta gömülü olduğu için ne yükseltme yapılabiliyor ne de, boş bir slot olsun o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…