A Are43s Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.464 Çözümler 38 1 Nisan 2025 #2 Are43s dedi: Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ne zararı var ki? Format atarsın olur biter diye düşünüyorum.
Are43s dedi: Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ne zararı var ki? Format atarsın olur biter diye düşünüyorum.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 1 Nisan 2025 #3 Are43s dedi: Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldirmanin mumkunati yok hocam, kalici olarak anakarta gomulu Windows keyi.
Are43s dedi: Bilgisayar alacağım fakat anakarta gomulu Windows var, büyük ihtimalle OEM. Bunu kalıcı olarak silebilir miyim, bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldirmanin mumkunati yok hocam, kalici olarak anakarta gomulu Windows keyi.
A Are43s Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 atr1907 dedi: Ne zararı var ki? Format atarsın olur biter diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım
atr1907 dedi: Ne zararı var ki? Format atarsın olur biter diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 1 Nisan 2025 #5 Are43s dedi: Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta gomulu olan şey Windows keyi, Windows'un kendisi degil. Casus yazilim muhabbeti diye bir şey yok yani.
Are43s dedi: Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta gomulu olan şey Windows keyi, Windows'un kendisi degil. Casus yazilim muhabbeti diye bir şey yok yani.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.464 Çözümler 38 1 Nisan 2025 #6 Are43s dedi: Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım. Genişletmek için tıkla... Ürün 0 veya 2.el olsa bile zaten USB ile format atmanı öneririm. Arkadaşın dediği gibi gömülü olan sadece etkinleştirme anahtarıdır.
Are43s dedi: Ben alacağım için karşı taraf herhangi bir şey yapabilir mi bilmediğim için yazdım. Genişletmek için tıkla... Ürün 0 veya 2.el olsa bile zaten USB ile format atmanı öneririm. Arkadaşın dediği gibi gömülü olan sadece etkinleştirme anahtarıdır.
A Are43s Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 Priviyet Putin dedi: Hocam anakarta gomulu olan şey Windows keyi, Windows'un kendisi degil. Casus yazilim muhabbeti diye bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için atr1907 dedi: Ürün 0 veya 2.el olsa bile zaten USB ile format atmanı öneririm. Arkadaşın dediği gibi gömülü olan sadece etkinleştirme anahtarıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size de hocam
Priviyet Putin dedi: Hocam anakarta gomulu olan şey Windows keyi, Windows'un kendisi degil. Casus yazilim muhabbeti diye bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için atr1907 dedi: Ürün 0 veya 2.el olsa bile zaten USB ile format atmanı öneririm. Arkadaşın dediği gibi gömülü olan sadece etkinleştirme anahtarıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size de hocam