Kullanıcı adııı Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Anakartı başka bir kasaya tasıdım ancak güç gelmiyor. Uzay montaj denendi BIOS resetlendi.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 PSU sorunlu olabilir mi? Artı 0 Eksi
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 3 Haziran 2021 #3 PSU anahtarını açtın mı? kabloyu değiştirdin mi? Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.666 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Haziran 2021 #4 Kullanıcı adııı dedi: Anakartı başka bir kasaya tasıdım ancak güç gelmiyor. Uzay montaj denendi BIOS resetlendi. Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adııı dedi: Anakartı başka bir kasaya tasıdım ancak güç gelmiyor. Uzay montaj denendi BIOS resetlendi. Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz.
KS KS Kullanıcı adııı Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... taktım babama hediye edecektim olursa çok iyi olucak Tekin Alakuş dedi: Tekin Alakuş dedi: Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi de denendi başka öneriniz varmı efendim 454561 dedi: PSU sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... psu kendi pc emde denendi hatalı değil Arkadaşlar 2 gün sonra babamın doğum günü garanti bir cözumunuz var mıdır Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... taktım babama hediye edecektim olursa çok iyi olucak Tekin Alakuş dedi: Tekin Alakuş dedi: Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kabloları doğru taktığınızdan emin olun. CPU beslemesi ile PCI-E beslemesini karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi de denendi başka öneriniz varmı efendim 454561 dedi: PSU sorunlu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... psu kendi pc emde denendi hatalı değil Arkadaşlar 2 gün sonra babamın doğum günü garanti bir cözumunuz var mıdır