Anakarta markası farklı ekran kartları takılır mı?

aasper

Kilopat
Evimde küçük bir mining sistemi kuracağım, bunun için B450 GAMING Plus almayı düşünüyorum. Bu anakartın bildiğim kadarıyla 6 tane ekran kartı girişi var. İlk olarak 2 tane GTX 1660 Super ile başlamak istiyorum. Sorum şu; benim elimde Gigabyte GTX 1660 Super Gaming OC VA, bunun yanına aynısından almak mı zorundayım yoksa farklı markanın örneğin MSI Ventus serisinden alsam bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı konusunda markalar özel portlara sahip değil. Hepsi sorun çıkarmadan çalışır. Ortaya çıkabilecek sorunlar marka farklılığı yüzünden olmaz.

6 ekran kartı girişi var dediğiniz, 4 RAM 2 ekran kartı olmasın o? Ben mi yanlış biliyorum? :D
Siz yanlış biliyorsunuz. Konu sahibi de pek doğru bilmiyor. Model de belirtilmesine rağmen açıp bakma zahmetinde bulunmamanız üzücü. 6 adet PCI slotu mevcut.

Mining yaparken PCI1X slotu da kullanılıyor.

Tamam hocam bilgilendirme için sağ olun :D

Ekran kartı konusunda markalar özel portlara sahip değil. Hepsi sorun çıkarmadan çalışır. Ortaya çıkabilecek sorunlar marka farklılığı yüzünden olmaz.

Siz yanlış biliyorsunuz. Konu sahibi de pek doğru bilmiyor. Model de belirtilmesine rağmen açıp bakma zahmetinde bulunmamanız üzücü. 6 adet PCI slotu mevcut.

Hocam baktım anakart modeline lakin 6 giriş göremedim.
Ki @teresamendoza söyledi teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı