Anakarta markası farklı ekran kartları takılır mı?

aasper

Kilopat
Evimde küçük bir mining sistemi kuracağım, bunun için B450 GAMING Plus almayı düşünüyorum. Bu anakartın bildiğim kadarıyla 6 tane ekran kartı girişi var. İlk olarak 2 tane GTX 1660 Super ile başlamak istiyorum. Sorum şu; benim elimde Gigabyte GTX 1660 Super Gaming OC VA, bunun yanına aynısından almak mı zorundayım yoksa farklı markanın örneğin MSI Ventus serisinden alsam bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ekran kartı girişi var dediğiniz? 4 RAM 2 ekran kartı olmasın o? Benmi yanlış biliyorum

Bir sıkıntı olmaz.

Ekran kartı konusunda markalar özel portlara sahip değil. Hepsi sorun çıkarmadan çalışır. Ortaya çıkabilecek sorunlar marka farklılığı yüzünden olmaz.

6 ekran kartı girişi var dediğiniz, 4 RAM 2 ekran kartı olmasın o? Ben mi yanlış biliyorum?
Siz yanlış biliyorsunuz. Konu sahibi de pek doğru bilmiyor. Model de belirtilmesine rağmen açıp bakma zahmetinde bulunmamanız üzücü. 6 adet PCI slotu mevcut.

Mining yaparken PCI1X slotu da kullanılıyor.

Tamam hocam bilgilendirme için sağ olun

Hocam baktım anakart modeline lakin 6 giriş göremedim.
Ki @teresamendoza söyledi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…