M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Anakartı garantiye yollayacağım. Anakartı çıkaracağım bu yüzden ama bir tane kablo var çıkmıyor. F_usb30 yazıyor. Zorluyorum ama çıkmıyor. Fazla zorlamak istemedim. Nasıl çıkartılabilir bu?
Anakartı garantiye yollayacağım. Anakartı çıkaracağım bu yüzden ama bir tane kablo var çıkmıyor. F_usb30 yazıyor. Zorluyorum ama çıkmıyor. Fazla zorlamak istemedim. Nasıl çıkartılabilir bu?
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Sağ sol yaparak diğer elinle de anakartın soketin dibinden destekle ki anakart ile beraber gelmesin. Artı 0 Eksi
KS KS M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 draftleet dedi: Sağ sol yaparak diğer elinle de anakartın soketin dibinden destekle ki anakart ile beraber gelmesin. Genişletmek için tıkla... Yapıştırıcı sürmüşler sanki. Zorluyorum sağ sol yapıyorum. Çıkmıyor, çıldırtacak beni Artı 0 Eksi
draftleet dedi: Sağ sol yaparak diğer elinle de anakartın soketin dibinden destekle ki anakart ile beraber gelmesin. Genişletmek için tıkla... Yapıştırıcı sürmüşler sanki. Zorluyorum sağ sol yapıyorum. Çıkmıyor, çıldırtacak beni
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 Hocam biraz zorlayabilir uzun süredir kalmışsa biraz sabırla dene ama anakartı tutmayı unutma. Artı 0 Eksi
KS KS M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 draftleet dedi: Hocam biraz zorlayabilir uzun süredir kalmışsa biraz sabırla dene ama anakartı tutmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Çıkardım ama soket çıktımı ne oldu anlayamadım. Doğru mu yapmışım yoksa olmamış mı? Artı 0 Eksi
draftleet dedi: Hocam biraz zorlayabilir uzun süredir kalmışsa biraz sabırla dene ama anakartı tutmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Çıkardım ama soket çıktımı ne oldu anlayamadım. Doğru mu yapmışım yoksa olmamış mı?
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #6 Hocam soketi sökmüşsünüz şimdi o siyah plastiği çıkartın ve pinleri eğmeden yerine takın güzelce. Artı 0 Eksi