Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 4 4 Temmuz 2022 #1 Anakart modelim ASUS Prime H510M-A daha BIOS güncellemedim Windows kurmadım BIOS'tan kaynaklı olabilir mi? RAM'ler bozuk değil çünkü.
Anakart modelim ASUS Prime H510M-A daha BIOS güncellemedim Windows kurmadım BIOS'tan kaynaklı olabilir mi? RAM'ler bozuk değil çünkü.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2022 #11 Rowns dedi: Hocam şunu demek istedim slot 1'e takınca BIOS gelmedi slot bozuk olma ihtimali var ama öyle olsaydı 2 tane birden takınca görmesi lazım 1 tanesini diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o bence de oluyor 2.slottakş RAM'i 1.slota takıp 1.slottakini 2.slota takınca açılıyordu ama RAM'i okumuyordu. Artı 0 Eksi
Rowns dedi: Hocam şunu demek istedim slot 1'e takınca BIOS gelmedi slot bozuk olma ihtimali var ama öyle olsaydı 2 tane birden takınca görmesi lazım 1 tanesini diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o bence de oluyor 2.slottakş RAM'i 1.slota takıp 1.slottakini 2.slota takınca açılıyordu ama RAM'i okumuyordu.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 4 4 Temmuz 2022 #12 dmrn37 dedi: Hocam o bence de oluyor 2.slottakş RAM'i 1.slota takıp 1.slottakini 2.slota takınca açılıyordu ama RAM'i okumuyordu. Genişletmek için tıkla... Olabilir en iyisi 1 hafta bekliyim BIOS vesaire her şeyi kurup deneyeyim. Artı 0 Eksi
dmrn37 dedi: Hocam o bence de oluyor 2.slottakş RAM'i 1.slota takıp 1.slottakini 2.slota takınca açılıyordu ama RAM'i okumuyordu. Genişletmek için tıkla... Olabilir en iyisi 1 hafta bekliyim BIOS vesaire her şeyi kurup deneyeyim.