Anakarta termal macun bulaştı

Ramazan Ö

Hectopat
Merhaba. Anakartı BIOS güncellemesi için servise yollayacaktım, işlemci fanını çıkartırken birazcık termal macun bulaştığını gördüm. Gaming.gen aracılığıyla göndereceğim için onlara bunu da belirtmiştim, nota/maile ekleyeceklerini söylemişlerdi. Yarın Endeks Bilişim'i arayacağım için onlara da sormak istiyorum.

Şimşek işareti olan yerde. Orası nedir? Bir zararı olmuş mudur?

Anakart: B450M S2H.

Son düzenleme:

O elemanlar işlemciyi besleyen devrelerdir.
Islak mendilin suyunu sıkın iyice ve silin sorun olmaz.

Hiçbir şey olmaz. Kendiniz de silebilirsiniz. VRM’nin sadece dış kılıfına bulaşmış gibi duruyor.
O elemanlar işlemciyi besleyen devrelerdir.
Islak mendilin suyunu sıkın iyice ve silin, sorun olmaz.
Hocam silsene bi' bezle bir şey olmaz ondan.
Bir kısmını silmiştim zaten, o silinmiş hali sayılır. Daha fazlası için hem vaktim yoktu hem de pek başaramamıştım

Zaten anakart serviste şu an. Yarın Gaming.gen ile konuştuktan sonra Endeks Bilişim'i de arayacaktım.

Bir şey olmaz ben işlemci fanını silikon ile yapıştırmayı denemiştim bir şey olmadı şu an işlemci fanını vida ile sabitledim hiçbir sıkıntı yok.

Fazla baskı olmaz gibime geliyor ama yine de temizlemem gerekirse istemeden baskı uygularsam bir şey olur mu? Yamulma, bükülme falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…