roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar fotoğrafta görünen yere termal macun bulaştırdım, çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 2 Haziran 2025 #2 Macun nereye bulaştı ben göremedim hocam. Artı 0 Eksi
KS KS roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #3 Alheratzz dedi: Macun nereye bulaştı ben göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Pinlerin girdiği yerde azıcık var. Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Macun nereye bulaştı ben göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Pinlerin girdiği yerde azıcık var.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 2 Haziran 2025 #4 roldex dedi: Pinlerin girdiği yerde azıcık var. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, temizleyebilirsiniz ancak pek gerek yok gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
roldex dedi: Pinlerin girdiği yerde azıcık var. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, temizleyebilirsiniz ancak pek gerek yok gibi geldi bana.
KS KS roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #5 Alheratzz dedi: Gördüm hocam, temizleyebilirsiniz ancak pek gerek yok gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Temizlenmiyor işte uğraşıyorum iğneyle falan çıkmadı. Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Gördüm hocam, temizleyebilirsiniz ancak pek gerek yok gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Temizlenmiyor işte uğraşıyorum iğneyle falan çıkmadı.
Micheal_Scofield Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 643 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #6 Kulak temizleme çubuğuna azıcık dezenfektan sıkıp temizlemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Emlol Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte B650M S2H | Gigabyte RTX 4070 EAGLE OC 12G | GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6000MHz CL32 DDR5 | MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD | Kioxia 1TB Exceria G2 NVMe M.2 SSD | Asus ROG Strix Scope RX Red Switch | HyperX Pulsefire Haste | Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #7 roldex dedi: Temizlenmiyor işte uğraşıyorum iğneyle falan çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İğne ucuna ince ıslak mendil sarıp sürterek çıkartabilirsin ancak ıslak mendili sıkmamaya ve içine suyunu akıtmamaya dikkat et. Artı 0 Eksi
roldex dedi: Temizlenmiyor işte uğraşıyorum iğneyle falan çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İğne ucuna ince ıslak mendil sarıp sürterek çıkartabilirsin ancak ıslak mendili sıkmamaya ve içine suyunu akıtmamaya dikkat et.
KS KS roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #8 Maalesef arkadaşlar yapamadım. Artı 0 Eksi
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.013 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #9 Hocam pinlere nasıl bulaştırdın? çok bir zararı olmaz ama yani. Artı 0 Eksi
KS KS roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #10 Lemofas dedi: Hocam pinlere nasıl bulaştırdın? Çok bir zararı olmaz ama yani. Genişletmek için tıkla... Eski termal macunu bilgisayarı aldığım yer fazlaca sıkmış bende temizleyemiyordum bulaşan yerlerine işlemciyi söküp sileyim dedim nasıl olduysa böyle oldu işte. Artı 0 Eksi
Lemofas dedi: Hocam pinlere nasıl bulaştırdın? Çok bir zararı olmaz ama yani. Genişletmek için tıkla... Eski termal macunu bilgisayarı aldığım yer fazlaca sıkmış bende temizleyemiyordum bulaşan yerlerine işlemciyi söküp sileyim dedim nasıl olduysa böyle oldu işte.