roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 2 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar fotoğrafta görünen yere termal macun bulaştırdım, çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.013 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #11 roldex dedi: Eski termal macunu bilgisayarı aldığım yer fazlaca sıkmış bende temizleyemiyordum bulaşan yerlerine işlemciyi söküp sileyim dedim nasıl olduysa böyle oldu işte. Genişletmek için tıkla... Keşke sökmeseydin reis. İçine girmediği sürece sorun yaratmazdi. Artı 0 Eksi
roldex dedi: Eski termal macunu bilgisayarı aldığım yer fazlaca sıkmış bende temizleyemiyordum bulaşan yerlerine işlemciyi söküp sileyim dedim nasıl olduysa böyle oldu işte. Genişletmek için tıkla... Keşke sökmeseydin reis. İçine girmediği sürece sorun yaratmazdi.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 2 Haziran 2025 #12 İşlemcinin pinleri anakart pinlerine değip sorunsuz çalışıyorsa boş verin. Termal macun zaten iletken bir şey değil. Artı 0 Eksi
İşlemcinin pinleri anakart pinlerine değip sorunsuz çalışıyorsa boş verin. Termal macun zaten iletken bir şey değil.