Anakarta uyumluluk listesinde bulunmayan bir RAM takma

bko

Kilopat
Daha fazla  
Corsair LPX serisinden ekte bulunan bellekleri aldım ancak Gigabyte A320m S2H anakartımın sitesinde bulunan RAM Uyumluluk Listesi' nde model numarası yok. Sizce bilgisayarım açılacak mı? Faydası olur mu bilmem ama CPU olarak Amd Ryzen 3 2200g kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair uyumluluk konusunda bir sorun çıkarmıyor. Kendim kullanıyorum.

İfadeler: bko
Sorun olmaz. Seninkine benzer bir anakart kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. ( Gigabyte B450M )

İfadeler: bko
3200mhzde kullanamayabilirsiniz umarım bir sorun çıkmaz bende xmp ile 3200mhz yaptığımda 15 dk olmadan bütün oyunlardan atıyor masaüstüne kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazıp kapandığı oluyor gskill kullanıyorum r3 2200g fln ve sizden ricam eğer xmp ile sorun çıkmaz ise sizde bana bios ekranının ve xmp ayarının olduğu yerin görselini atabilirmisiniz ?

Xmp profile 1 kullanıyorum ancak 3000 mhz frekansında çalışıyor bellekler. Ne yazık ki şuan evimden uzaktayım ve 1.5 ay sonra geleceğim. O zaman atarım.

arkadaşlar yanlış yer biliyorum da ben yeni üye oldum bir sorunum var bunu sizlere sormak için nasıl başlık acabilirim? kusura bakmayın burayı kullandığım için

arkadaşlar yanlış yer biliyorum da ben yeni üye oldum bir sorunum var bunu sizlere sormak için nasıl başlık acabilirim? kusura bakmayın burayı kullandığım için
Sosyal yazan yere tıklayın mobil ise tam yerini bilmiyorum ama PC ise sosyal a basınca sağ ortada kalıyor turuncu renkte technopat un bu konuda rehberi var zaten oranda bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…