Çözüldü Anakarta yanlış BIOS yazılırsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
0

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
RAM
gskill 8x2gb xmp uyumlu 3200mhz ram
İşlemci
r5 5600
Gigabyte A520M k anakartıma dalgınlıktan A520M k V2 BIOS'u yazıyordum son anda fark ettim. Eğer yanlış BIOS yazsaydım ne olurdu?

Çözüm
Çoğu anakartın kendi BIOS aracı ile yanlış modelin BIOS'unu yazmaya kalkarsan hata verir zaten, yazdırtmaz, bu resmi yollar için geçerli. Üçüncü parti uygulamalarla yine bir şekilde zorlayıp yazarsın ancak anakart görüntü vermez haliyle. Resmi koşullar içerisinde anakart sana o BIOS'u yazdırtmaz merak etme.
Bu BIOS uyumsuz derdi. Fakat işlemcini desteklemeyen eski bir sürüm yükleseydin, BIOS flash yoksa öyle ulu ortada kalırdı.

Çoğu anakartın kendi BIOS aracı ile yanlış modelin BIOS'unu yazmaya kalkarsan hata verir zaten, yazdırtmaz, bu resmi yollar için geçerli. Üçüncü parti uygulamalarla yine bir şekilde zorlayıp yazarsın ancak anakart görüntü vermez haliyle. Resmi koşullar içerisinde anakart sana o BIOS'u yazdırtmaz merak etme.

Çözüm
Eğer açılsaydı yeniden BIOS yazman gerekirdi, açılmasaydı servise göndermen gerekirdi.

Cihaz hiç acılmayabilirdi ve tetik almazdı BIOS chipini söküp yeniden yeni sürüm BIOS yüklemen gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…