Anakarta yapışan yapışkan nasıl çıkarılır?

Yigit75

Megapat
Yer
Ümraniye
Arkadaşlar abim tableti bir tatlı poşetine koymuş o tatlı poşetinden tabletin içine sızıp anakartın üstüne kadar gelmiş içini açıp baktım dokunduğum her entegre yapış yapış bunu nasıl gideririm bir de ekrana su dolmuş galiba bu suyu nasıl çıkarırım?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 89
Etil alkol veya sentetik tiner ile elektronik kısmına zarar vermeden bir boya fırçası ile temizleyebilirsin. Bu kimyasallar elektriği iletmediği için sıkıntı çıkarmaz.

Etil alkol veya sentetik tiner ile elektronik kısmına zarar vermeden bir boya fırçası ile temizleyebilirsin. Bu kimyasallar elektriği iletmediği için sıkıntı çıkarmaz.

Etil alkol ile boya fırçası gibi bir araç ile yavaşca çıkartabilirsiniz.
image.jpg

Sadece şurası kaldı jak girişi yani içine dolduğu için içine sıktım bekliyorum seliozik tiner ile yaptım.
Buz sürdükten sonra çıkarabilirsiniz.Buzun suyu zarar verebilir ama dikkatli olmanız gerek.
Fön makinası ile kuruturum çözüm olacaksa
@novaimpus99 @WuziMu teşekkür ederim bilgiler için ama şu küçük noktaları mesala şurda küçük entegre varya hemen jakın yanında onu nasıl temizlicem bilmiyorum 😁 bez selpak mendil kürdan herşeyi denedim 😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı