Can Kayataş
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim. Sizlerden yardım istiyorum. Geçen günler kulaklığımın kablosunun takılması yüzünden kasam düştü ve camı kırıldı. 2019 yılında Vatan'dan almıştım. Bende vatana götürdüm ve sıkıntının anakart üzerine olduğu ortaya çıktı ama yapılması için 250 lira istendi. Ben de yaptırmayacağım, zaten yeni PC almıştım. Kasayı vatana teslim ederken SSD'yi onlardan istedim yani düşen kasanın SSD'si şu an bende. Size sormak istediğim ilk soru şu: Bilgisayar kırılmadan önce zaten kafamda yeni PC almak vardı (laptop aldım bu arada) eski PC'yi de satacaktım. Şimdi anakartsız satacağım ama dosyalarım SSD'e kaldı. Size asıl sorum şu: SSD'yi kırıp atmak istiyorum o zaman SSD'deki dosyalara ulaşamazlar değil mi? Ayrıca ben RAM - ekran kartı - işlemciyi yani kısacası anakart ve SSD dışında her şeyi satacağım. Mesela biri RAM'imi aldı ve kendi PC'sine taktı, peki dosyalarımı görebilecek mi? Yani dosyalarımın kaybolması için sadece SSD yeterli mi? Sizlere bunları sormak istiyorum. Yardımınızı bekliyorum, iyi günler dilerim.