Diyelim ki Pc'min Anakartın'ı değiştirmem gerekti ve Anakart'ı değiştirdikten sonra Pc'ye format atmam gerekir mi?
Gerekirse nasıl format atacağım? Windows 8 kullanıyorum.
Aslında işletim sistemi Hdd içine kurulur. Yani normal şartlarda çalışır. Fakat Driver ve uyumluluk sorununu çıkarabilir bir küçük ihtimal. Bence değiştirdikten sonra format at.
Format ile ilgili forumda rehber olması lazım.
Aslında işletim sistemi Hdd içine kurulur yani normal şartlarda çalışır, fakat driver ve uyumluluk sorununu çıkarabilir küçükbir ihtimal, bence değiştirdikten sonra format at.
Format ile ilgili forumda rehber olması lazım.
Normal şartlarda değil, hiçbir zaman çalışmaz. İşletim sistemi Hdd'ye kurulurken bütün donanımlara özgü kurulur ve bu yüzden Windows kurulu HDD'yi başka bir bilgisayara taktığın zaman sistem boot etmez.
Normal şartlarda değil, hiçbir zaman çalışmaz. İşletim sistemi Hdd'ye kurulurken bütün donanımlara özgü kurulur ve bu yüzden Windows kurulu HDD'yi başka bir bilgisayara taktığın zaman sistem boot etmez.
@Black Pearl Sanırım işletim sisteminiz orijinal. Lisans anahtarı Bios'ta gömülü olduğu için Anakart'ı değiştirirseniz lisans anahtarınız yeni aldığınız Anakart'ta çalışmayabilir. Ürünü satın aldığınız yere başvurun.