S Spelartt Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Anakartım için hazır BIOS modlaması buldum ama ROM uzantılı ve tek dosya nasıl modlayacağım bilemedim. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Anakartım için hazır BIOS modlaması buldum ama ROM uzantılı ve tek dosya nasıl modlayacağım bilemedim. Yardım eder misiniz?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 6 Haziran 2024 #2 İşlemciyi modlama olayı bant veya lehim atarak yapılıyor bilmiyorsan yapman biraz zor olur. Anakarta da modlanmış bios flashliyorsun. Artı 0 Eksi
İşlemciyi modlama olayı bant veya lehim atarak yapılıyor bilmiyorsan yapman biraz zor olur. Anakarta da modlanmış bios flashliyorsun.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 6 Haziran 2024 #3 Spelartt dedi: Anakartım için hazır BIOS modlaması buldum ama ROM uzantılı ve tek dosya nasıl modlayacağım bilemedim. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci modelini belirtsen iyi olurdu. Artı 0 Eksi
Spelartt dedi: Anakartım için hazır BIOS modlaması buldum ama ROM uzantılı ve tek dosya nasıl modlayacağım bilemedim. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci modelini belirtsen iyi olurdu.