Enver Hemen Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2018 #11 Recep Baltaş dedi: Sorun olmaz genelde çalışır sistem. Tabi PSU çok eski ve yıpranmışsa yeni nesil bir sisteme takma derim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, benimde anakartım 4pin var fakat psu'da 8pin var ve 650w. herhabgi bir sorun olurmu ? Recep Baltaş dedi: Sorun olmaz genelde çalışır sistem. Tabi PSU çok eski ve yıpranmışsa yeni nesil bir sisteme takma derim. Genişletmek için tıkla... benim anakartım da 12v yeri 4 pinli ama psu 8 pinli bunda herhangi bir sorun yaşarmıyırım yada ne yapmam gerekli olur ? Son düzenleme: 15 Mayıs 2018
Recep Baltaş dedi: Sorun olmaz genelde çalışır sistem. Tabi PSU çok eski ve yıpranmışsa yeni nesil bir sisteme takma derim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, benimde anakartım 4pin var fakat psu'da 8pin var ve 650w. herhabgi bir sorun olurmu ? Recep Baltaş dedi: Sorun olmaz genelde çalışır sistem. Tabi PSU çok eski ve yıpranmışsa yeni nesil bir sisteme takma derim. Genişletmek için tıkla... benim anakartım da 12v yeri 4 pinli ama psu 8 pinli bunda herhangi bir sorun yaşarmıyırım yada ne yapmam gerekli olur ?