Anakartımda RGB soketi var mıdır?

Bende montajlamayı çok iyi bilmiyorum, arkadaşım geldi montajladı. Kasaya montelemek aşırı zor hele kablolamak. Ama paran cebinde kalıyor.

2 hafta içerisinde herhangi bir sebep göstermeden keyfi olarakta ürünü iade etme hakkınız var ama sistem olarak aldığınız için sistem şeklinde iade etmeniz lazım. Ama sizinkisi Coil Whine sorunu, değişim olur canınızı sıkmayın. Ben AMD kartları bu yüzden önermiyorum işte. Wattman sorunu olmaz ısınma sorunu olur, wattman sorunu olmaz bu sefer Coil Whine denk gelir. Kaç gündür forumda biriyle tartışıyorum, diyorumki AMD tarafında Coil Whine kartlar daha fazla diyorum adamın bana tek cevabı ''Elinde veri yok veri nerde ? '' Technopattaki Coil Whine ile ilgili konuları araştırdım sadece bu forumda bile 15'e yakın AMD Coil Whine sorunu var diyorum ''Ben senden bütün konuları istedim elinde hala bir veri yok'' diyor. Al işte bir örneği daha burda. Diğer SDN, ShiftDelete gibi forumlara baktığındada Coil Whine olarak gene AMD önde adamın dönüp dolaşıp geldiği yer aynı ''Elinde makale yok, elinde veri yok''. 10 kişi alıyorsa bu kartı garanti 6 sında 7 sinde sorun çıkıyor adım gibi eminim.

Ekran kartım değişim almş hocam. İncehesap facebook üzerinden mesaj göndermiş. Şimdi gördüm.

Ekran kartım değişim almş hocam. İncehesap facebook üzerinden mesaj göndermiş. Şimdi gördüm.
Hadi geçmiş olsun. Umarım bir sorun olmaz bu değişim olanda. Ama ben buraya yazıyorum, size gelen bu ekran kartında gene bir sorun çıkacak demedi demeyin. İnşallah çıkmaz tabi ki ama Coil Whine çıkmazsa başka birşey çıkar çünkü hep öyle oluyor.

Hocam bu sefer çıkmayacağından eminim. Ben şahsen manyak birisiyim, firmaları bezdiririm o konuda sorun yok. AMD konunda MSI Armor serisi kesinlikle önermiyorum! 1 sene önce Amazon.com'dan MSI RX 580 ARMOR OC 8 GB aldım, kart 8. ayda çöp oldu. Amazon ve MSI global kesinlikle bana yardımcı olmadı.

İşte ucuz diye yurtdışından almamak lazım o yüzden. Karşınızdaki muhattap pek takmaz sizi çünkü kartın garantisi felan herşeyi yurtdışına ait. MSI Armor ısınıyor zaten.

İşte ucuz diye yurt dışından almamak lazım o yüzden. Karşınızdaki muhatap pek takmaz sizi çünkü kartın garantisi falan her şeyi yurt dışına ait. MSI Armor ısınıyor zaten.
Ben aldığımda Türkiye'de 1400 TL'idi. Ben 800 TL'ye almıştım. Kartta garip bir sorun daha vardı zaten. Kartın sadece 1 fanı dönüyordu, diğer fanı arada 2-3 saniye dönüp duruyordu. Bir daha Armor serisine bulaşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…