ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 4 Haziran 2020 #1 MSI MAG Force 100R kasasını satın aldım. Anakartım ASUS EX-H310M-V3 fakat anakartımda hiç SYS_FAN girişi yok. Sadece 1 adet CHA_FAN girişi bulunuyor. Ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
MSI MAG Force 100R kasasını satın aldım. Anakartım ASUS EX-H310M-V3 fakat anakartımda hiç SYS_FAN girişi yok. Sadece 1 adet CHA_FAN girişi bulunuyor. Ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 4 Haziran 2020 #2 Fan çoklayıcı alabilirsin.
ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 4 Haziran 2020 #3 Marla Singer dedi: Fan çoklayıcı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN çıkışlı fanları CHA_FAN girişine takınca sorun olmaz değil mi?
Marla Singer dedi: Fan çoklayıcı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN çıkışlı fanları CHA_FAN girişine takınca sorun olmaz değil mi?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 4 Haziran 2020 #4 ArdaY. dedi: SYS_FAN çıkışlı fanları CHA_FAN girişine takınca sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
ArdaY. dedi: SYS_FAN çıkışlı fanları CHA_FAN girişine takınca sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Haziran 2020 #5 CHA fan zaten o kardeşim ona fan takman lazım. Ayrıca CPU yazan var oda işlemcinin zaten.
mryusufcan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknikeri 4 Haziran 2020 #6 PSU'dan al gücü illa anakarta takacaksın diye bir şey yok. 5 fan var kasamda sadece işlemci anakarta bağlı.
PSU'dan al gücü illa anakarta takacaksın diye bir şey yok. 5 fan var kasamda sadece işlemci anakarta bağlı.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Haziran 2020 #7 Fakat hız kontrolü yapamazsınız bunu unutmayalım.
ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 4 Haziran 2020 #8 mryusufcan dedi: PSU'dan al gücü illa anakarta takacaksın diye bir şey yok. 5 fan var kasamda sadece işlemci anakarta bağlı. Genişletmek için tıkla... PSU'dan hangi kabloyu bağlamam gerekiyor? Bulamadım uygun bir kablo.
mryusufcan dedi: PSU'dan al gücü illa anakarta takacaksın diye bir şey yok. 5 fan var kasamda sadece işlemci anakarta bağlı. Genişletmek için tıkla... PSU'dan hangi kabloyu bağlamam gerekiyor? Bulamadım uygun bir kablo.
mryusufcan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknikeri 4 Haziran 2020 #9 ArdaY. dedi: PSU'dan hangi kabloyu bağlamam gerekiyor? Bulamadım uygun bir kablo. Genişletmek için tıkla... Molex fan çoklayıcı kablo alman gerekiyor büyük ihtimalle. 30 liraya 4 tane bağlantı yapabileceğin dönüştürücü kablolar mevcut.
ArdaY. dedi: PSU'dan hangi kabloyu bağlamam gerekiyor? Bulamadım uygun bir kablo. Genişletmek için tıkla... Molex fan çoklayıcı kablo alman gerekiyor büyük ihtimalle. 30 liraya 4 tane bağlantı yapabileceğin dönüştürücü kablolar mevcut.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Haziran 2020 #10 Yalnız PSU'yu belirt ona göre düşünelim.