ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 4 Haziran 2020 #11 Megaton dedi: Yalnız PSU'yu belirt ona göre düşünelim. Genişletmek için tıkla... Corsair VS650 mryusufcan dedi: Molex fan çoklayıcı kablo alman gerekiyor büyük ihtimalle. 30 liraya 4 tane bağlantı yapabileceğin dönüştürücü kablolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Bulamadım da link atabilir misiniz? Girişler 4 pin anakartta da 4 pin giriş.
Megaton dedi: Yalnız PSU'yu belirt ona göre düşünelim. Genişletmek için tıkla... Corsair VS650 mryusufcan dedi: Molex fan çoklayıcı kablo alman gerekiyor büyük ihtimalle. 30 liraya 4 tane bağlantı yapabileceğin dönüştürücü kablolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Bulamadım da link atabilir misiniz? Girişler 4 pin anakartta da 4 pin giriş.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Haziran 2020 #12 ArdaY. dedi: Bulamadım da link atabilir misiniz? Girişler 4 pin anakartta da 4 pin giriş. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
ArdaY. dedi: Bulamadım da link atabilir misiniz? Girişler 4 pin anakartta da 4 pin giriş. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Ç Çağrı Cangir Hectopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 456 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2020 #13 Tavsiyem PSU'ya takmayın fanları. Ben iki ön kasa fanını SYS_FAN'a arka egzozu bağladığım için PSU'ya bağladım. Güzel, serin bir performans aldım ama yeri geliyor günlük kullanım, çalışma veya birşeyler izlerken rahatsız ediyor. En iyisi çoğaltıcı.
Tavsiyem PSU'ya takmayın fanları. Ben iki ön kasa fanını SYS_FAN'a arka egzozu bağladığım için PSU'ya bağladım. Güzel, serin bir performans aldım ama yeri geliyor günlük kullanım, çalışma veya birşeyler izlerken rahatsız ediyor. En iyisi çoğaltıcı.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Haziran 2020 #14 Yukarıdaki attığım kabloyu alıp 5V girişine takıp sessiz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum. Ben de bu kablodan alacağım yakında.
Yukarıdaki attığım kabloyu alıp 5V girişine takıp sessiz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum. Ben de bu kablodan alacağım yakında.
ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 4 Haziran 2020 #15 Yiğitt35 dedi: Yukarıdaki attığım kabloyu alıp 5V girişine takıp sessiz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum. Ben de bu kablodan alacağım yakında. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama attığınız linkteki ürün 3 pin girişleri galiba 4 pin gerekiyor bana.
Yiğitt35 dedi: Yukarıdaki attığım kabloyu alıp 5V girişine takıp sessiz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum. Ben de bu kablodan alacağım yakında. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama attığınız linkteki ürün 3 pin girişleri galiba 4 pin gerekiyor bana.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Haziran 2020 #16 Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Trendyol Bunu alabilirsiniz. Yukarıdaki 3 Pinli idi.
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Trendyol Bunu alabilirsiniz. Yukarıdaki 3 Pinli idi.
ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 6 Haziran 2020 #17 Attığınızın girişlerinde sadece 1 tanesi 4 pin olarak gözüküyor bir sıkıntı olabilir mi? Bilmiyorum bu fan olaylarını kusura bakmayın. Yiğitt35 dedi: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Trendyol Bunu alabilirsiniz. Yukarıdaki 3 Pinli idi. Genişletmek için tıkla... Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Bu sitede daha uygununu buldum. Son düzenleme: 5 Haziran 2020
Attığınızın girişlerinde sadece 1 tanesi 4 pin olarak gözüküyor bir sıkıntı olabilir mi? Bilmiyorum bu fan olaylarını kusura bakmayın. Yiğitt35 dedi: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Trendyol Bunu alabilirsiniz. Yukarıdaki 3 Pinli idi. Genişletmek için tıkla... Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Bu sitede daha uygununu buldum.