peace_barmen Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #1 Bilgisayarım açılırken bip sesiyle uyarı alıyorum. Sesi aşağıda paylaştım, nedenini açıklar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Bilgisayarım açılırken bip sesiyle uyarı alıyorum. Sesi aşağıda paylaştım, nedenini açıklar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hsynplt Hectopat Katılım 14 Kasım 2013 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Aralık 2014 #2 Ram Hatası gibi duruyor. Ama Anakart Kullanım klavuzana bak derim tam olarak ne anlama geldiği yazar.
Ram Hatası gibi duruyor. Ama Anakart Kullanım klavuzana bak derim tam olarak ne anlama geldiği yazar.
peace_barmen Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #3 Bu Konu da Bilgisi Olan Kimse Yok mu???
ahmet196 Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 219 Makaleler 1 23 Aralık 2014 #4 Şuan telefondayım. İnternetten bakarsanız bulabilirsiniz.
uykuculinux Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 39 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #5 bu ses ram hatasından cıkıyordu yanlıs hatırlamıyorsam 2. ihtimal ekran kartı olabilir