F feroki22 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 30 Temmuz 2022 #1 Anakartımın 2. RAM slotu çalışmıyor. Taktığım anda RAM ışığı yanıyor ve VGA'ya geçiş yapmıyor anakartım. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri ram.jpg 60,5 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Anakartımın 2. RAM slotu çalışmıyor. Taktığım anda RAM ışığı yanıyor ve VGA'ya geçiş yapmıyor anakartım. Ne yapabilirim?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 feroki22 dedi: Anakartımın 2. RAM slotu çalışmıyor. Taktığım anda RAM ışığı yanıyor ve VGA'ya geçiş yapmıyor anakartım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzgünce resmini atabilir misiniz? Bir de ram slotlarinin pinleri yamulmus mu? Ya da ramlerin?
feroki22 dedi: Anakartımın 2. RAM slotu çalışmıyor. Taktığım anda RAM ışığı yanıyor ve VGA'ya geçiş yapmıyor anakartım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzgünce resmini atabilir misiniz? Bir de ram slotlarinin pinleri yamulmus mu? Ya da ramlerin?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Temmuz 2022 #3 CPU pinleri sağlam mı?
F feroki22 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 30 Temmuz 2022 #4 turko35408 dedi: CPU pinleri sağlam mı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum geçenlerde yamultmuştum fakat düzelttim Greenville dedi: Düzgünce resmini atabilir misiniz? Bir de ram slotlarinin pinleri yamulmus mu? Ya da ramlerin? Genişletmek için tıkla... düzgünce resimlik bişey yok her parçayı düzgünce taktım uyarıyı atmam yeterlidir diye düsünüyorum
turko35408 dedi: CPU pinleri sağlam mı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum geçenlerde yamultmuştum fakat düzelttim Greenville dedi: Düzgünce resmini atabilir misiniz? Bir de ram slotlarinin pinleri yamulmus mu? Ya da ramlerin? Genişletmek için tıkla... düzgünce resimlik bişey yok her parçayı düzgünce taktım uyarıyı atmam yeterlidir diye düsünüyorum
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Temmuz 2022 #5 feroki22 dedi: bilmiyorum geçenlerde yamultmuştum fakat düzelttim Genişletmek için tıkla... Demek ki tam düzelmemiş. Kırtasiyeden bir büyüteç alıp dikkatlice düzeltin.
feroki22 dedi: bilmiyorum geçenlerde yamultmuştum fakat düzelttim Genişletmek için tıkla... Demek ki tam düzelmemiş. Kırtasiyeden bir büyüteç alıp dikkatlice düzeltin.
F feroki22 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 30 Temmuz 2022 #6 turko35408 dedi: Demek ki tam düzelmemiş. Kırtasiyeden bir büyüteç alıp dikkatlice düzeltin. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcı baktı bi sorun göremedi
turko35408 dedi: Demek ki tam düzelmemiş. Kırtasiyeden bir büyüteç alıp dikkatlice düzeltin. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcı baktı bi sorun göremedi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.270 Makaleler 6 Çözümler 561 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Temmuz 2022 #7 Hocam hazır bilgisayarcıya göstermişken, RAM sorununa da baksaydı ya.
F feroki22 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #8 turko35408 dedi: Hocam hazır bilgisayarcıya göstermişken, RAM sorununa da baksaydı ya. Genişletmek için tıkla... dayı adam baktı zaten de am4 anakartı yoktu düzgün çözümleyemedik benim anakartımdan kaynaklı olabileceğini söyledi ama net olarak bişey göremedik
turko35408 dedi: Hocam hazır bilgisayarcıya göstermişken, RAM sorununa da baksaydı ya. Genişletmek için tıkla... dayı adam baktı zaten de am4 anakartı yoktu düzgün çözümleyemedik benim anakartımdan kaynaklı olabileceğini söyledi ama net olarak bişey göremedik