NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Ben Razer BlackShark V2 X modelini alacağım da, anakartım 4 pin destekliyor mu? Nasıl anlarım? Anakartım H510M. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
Ben Razer BlackShark V2 X modelini alacağım da, anakartım 4 pin destekliyor mu? Nasıl anlarım? Anakartım H510M.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 27 Kasım 2023 #2 Kasanın üstünde 2 adet jack biri mikrofon biri hoparlörse o zaman kulaklığın yanında gelen jack ayırıcıyı kullanırsın tek bir combo jack varsa muhtemelen simge olarak da vardır o zaman düz direk takarsın kasa modeli nedir? Artı 0 Eksi
Kasanın üstünde 2 adet jack biri mikrofon biri hoparlörse o zaman kulaklığın yanında gelen jack ayırıcıyı kullanırsın tek bir combo jack varsa muhtemelen simge olarak da vardır o zaman düz direk takarsın kasa modeli nedir?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Kasım 2023 #3 4 pin dediğin şey ne? Kulaklıklığın bu port ile alakası ne? Hangi 4 pin? Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 27 Kasım 2023 #4 Mithat Berhan dedi: 4 pin dediğin şey ne? Kulaklıklığın bu port ile alakası ne? Hangi 4 pin? Genişletmek için tıkla... Combo jack yani hem mikrofon hem hoparlör girişini birlikte destekleyen jack girişlerine 4 pinli jack denir. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: 4 pin dediğin şey ne? Kulaklıklığın bu port ile alakası ne? Hangi 4 pin? Genişletmek için tıkla... Combo jack yani hem mikrofon hem hoparlör girişini birlikte destekleyen jack girişlerine 4 pinli jack denir.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 27 Kasım 2023 #5 Masaüstü kasaların çoğu öyle bir giriş ile gelmez. Anakartın desteği olacağını sanmam. Genelde laptoplarda oluyor o giriş. Ayırıcı alman gerekebilir. Anakartı inceledim ama ses girişlerinde öyle bir özellik yok. Ayırıcı kullanılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Masaüstü kasaların çoğu öyle bir giriş ile gelmez. Anakartın desteği olacağını sanmam. Genelde laptoplarda oluyor o giriş. Ayırıcı alman gerekebilir. Anakartı inceledim ama ses girişlerinde öyle bir özellik yok. Ayırıcı kullanılması gerekiyor.