Anakartın arkasında leke var

Jo-Go

Kilopat
Merhaba bugün bilgisayarın arkasını açtığımda fark ettim su damlamış gibi iki noktada leke var bu lekeler ne olabilir? Sıvı soğutma kullanıyorum ama her hangi bir akıntı gözlemlemedim. Bilgisayar da sıkıntı yok sadece dikkatimi çekti acaba başka bir sorunun öncüsü müdür?
Anakart= MSI x370 Gaming Plus nereden baksan 7-10 yıllık
IMG_20250212_161228.jpg

Vida deliklerinden sızmış gibi gözüküyor. Tam işlemcinin geldiği yerin arkası mı o? İşlemcinin macunu sızmıştır diyeceğim ama o da çok zor. Yağ lekesi gibi duruyor.

Vida deliklerinden sızmış gibi gözüküyor. Tam işlemcinin geldiği yerin arkası mı o? İşlemcinin macunu sızmıştır diyeceğim ama o da çok zor. Yağ lekesi gibi duruyor.
Yok işlemci soğutucusunu vidaladığımız vidalar, bir kaç konu daha incelemedim ama termal pedlerin yağı sızmıştır filan demişler acaba bendeki de böyle bir durum mu?

Yok işlemci soğutucusunu vidaladığımız vidalar, bir kaç konu daha incelemedim ama termal pedlerin yağı sızmıştır filan demişler acaba bendeki de böyle bir durum mu?
Çok büyük ihtimalle benzer bir durum oldu, izopropil alkol ile temizlenebiliyor diye biliyorum ama bir zararı yok.

Çok büyük ihtimalle benzer bir durum oldu, izopropil alkol ile temizlenebiliyor diye biliyorum ama bir zararı yok.
Teşekkür ederim, anakartın önü bu şekilde sızıntı da şu iki delikten geliyor ben bi ana kartın önünü de kontrol edeyim :D

Önden de bu şekilde üstten ve sol attan sızmış gibi duruyor bir sıkıntı olmaz sanırım
IMG_20250212_164446.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı