Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #1 Merhaba attığım fotoğrafa bakarsanız bu çubuk böyle kalktı bir sorun olur mu ve nasıl yapistirabilirim?
Merhaba attığım fotoğrafa bakarsanız bu çubuk böyle kalktı bir sorun olur mu ve nasıl yapistirabilirim?
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #2 Sorun olmaz bende de öyle olmuştu yıllarca öyle kullanmıştım.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 19 Ağustos 2021 #3 İlk zamanda usb sıkışmıştı sırf bunun yüzünden(nasıl oldu anlamadım). O olaydan sonra tüm dışarı çıkık dişleri penseyle kırdım ve sorun yaşamadım.
İlk zamanda usb sıkışmıştı sırf bunun yüzünden(nasıl oldu anlamadım). O olaydan sonra tüm dışarı çıkık dişleri penseyle kırdım ve sorun yaşamadım.
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #4 Sadece elinize batar o koruma kapağı yani alakası yok kırılsa da bir şey olmaz.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Parmağınla biraz itersen eski haline döner.
Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #6 Ersin Erkal dedi: Parmağınla biraz itersen eski haline döner. Genişletmek için tıkla... İttiktek sonra tekrar böyle eski haline dönüyor.
Ersin Erkal dedi: Parmağınla biraz itersen eski haline döner. Genişletmek için tıkla... İttiktek sonra tekrar böyle eski haline dönüyor.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #7 Sıkı ittir kardeş düzelmesi lazım. Olmuyorsa anakartı sökmeni gerektirir.
Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #8 Ersin Erkal dedi: Sıkı ittir kardeş düzelmesi lazım. Olmuyorsa anakartı sökmeni gerektirir. Genişletmek için tıkla... İttiriyorum ama yapismiyor hemen geri atiyo kendini başka bir şey denemek lazım naisl yapıştırcam.
Ersin Erkal dedi: Sıkı ittir kardeş düzelmesi lazım. Olmuyorsa anakartı sökmeni gerektirir. Genişletmek için tıkla... İttiriyorum ama yapismiyor hemen geri atiyo kendini başka bir şey denemek lazım naisl yapıştırcam.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #9 Tryavin dedi: İttiriyorum ama yapismiyor hemen geri atiyor kendini başka bir şey denemek lazım naisl yapıştırcam. Genişletmek için tıkla... Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin.
Tryavin dedi: İttiriyorum ama yapismiyor hemen geri atiyor kendini başka bir şey denemek lazım naisl yapıştırcam. Genişletmek için tıkla... Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin.
Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #10 Ersin Erkal dedi: Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Braket nedir?
Ersin Erkal dedi: Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Braket nedir?