Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #11
Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #12 Ersin Erkal dedi: Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor geri kalkıyor. Ersin Erkal dedi: Eki Görüntüle 1142506 Genişletmek için tıkla... Öyle kalsa sıkıntı olur mu korkuyorum da.
Ersin Erkal dedi: Anakartı ve arka braketi söküp eski haline getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor geri kalkıyor. Ersin Erkal dedi: Eki Görüntüle 1142506 Genişletmek için tıkla... Öyle kalsa sıkıntı olur mu korkuyorum da.
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #13 Tryavin dedi: Olmuyor geri kalkıyor. Öyle kalsa sıkıntı olur mu korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz neden olsun kardeşim. Sadece görselde çirkin durur o teknolojik bir aksam değil.
Tryavin dedi: Olmuyor geri kalkıyor. Öyle kalsa sıkıntı olur mu korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz neden olsun kardeşim. Sadece görselde çirkin durur o teknolojik bir aksam değil.
Tryavin Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 12 19 Ağustos 2021 #14 Amo416 dedi: Hiç bir şey olmaz neden olsun kardeşim. Sadece görselde çirkin durur o teknolojik bir aksam değil. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor ki o parça normalde orada ethernet kablosu var onu çıkarırken yanliklikla o da elimin surtmesiyle çıkmış galiba.
Amo416 dedi: Hiç bir şey olmaz neden olsun kardeşim. Sadece görselde çirkin durur o teknolojik bir aksam değil. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor ki o parça normalde orada ethernet kablosu var onu çıkarırken yanliklikla o da elimin surtmesiyle çıkmış galiba.