Anakartın BIOS'unu güncellemek problem olur mu?

RAM
2x16 32Gb 7200Mhz DDR5 CL34
İşlemci
Amd Ryzen 9 9900x3D
Herkese selam, benim aklıma takılan bir soru var. Yeni sistem topladım; anakartım MSI MPG X870E Edge Ti Wi-Fi, işlemcim AMD Ryzen 9 9900x3D. Bilgisayarın montajını yaptıktan sonra BIOS'u güncellemesem herhangi bir sorun olur mu? YouTube'da AMD'nin 9 serisi X3D işlemcilerin anakartın işlemci soketini yaktığıyla ilgili bir haber varmış. Sizce bu doğru mudur? Sizden destek bekliyorum, aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, benim aklıma takılan bir soru var. Yeni sistem topladım; anakartım MSI MPG X870e Edge Ti Wi-Fi, işlemcim AMD Ryzen 9 9900x3D. Bilgisayarın montajını yaptıktan sonra BIOS'u güncellemesem herhangi bir sorun olur mu? YouTube'da AMD'nin 9 serisi X3D işlemcilerin anakartın işlemci soketini yaktığıyla ilgili bir haber varmış. Sizce bu doğru mudur? Sizden destek bekliyorum, aydınlatırsanız çok memnun olurum.

MSI'ın anakartlarını çok önermiyorlar bu tür durumlara karşı ben ASUS tercih ederdim şahsi fikrim yani hocam haberlerden pek haberim yok ama BIOS'un güncellenmesini hep tavsiye ederler gene de senin bileceğin iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı