Madsonik55 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #21 Halil Talha Akçelik dedi: 3'ün de de aynı gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... 3üde 110 derece mi gösteriyor yani?
Halil Talha Akçelik dedi: 3'ün de de aynı gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... 3üde 110 derece mi gösteriyor yani?
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #22 Madsonik55 dedi: 3üde 110 derece mi gösteriyor yani? Genişletmek için tıkla... Aynen o civarladaydı ama bu program da olmadı.
Madsonik55 dedi: 3üde 110 derece mi gösteriyor yani? Genişletmek için tıkla... Aynen o civarladaydı ama bu program da olmadı.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.880 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #23 AİDA 64 hepsinden iyi, tekrardan sıcaklıkları ölç bakalım.
Madsonik55 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #24 Halil Talha Akçelik dedi: Aynen o civarladaydı ama bu program da olmadı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ilginç. Ama bu testte yapılan süreylede alakalı. Test süresini uzun tutarsanız sıcaklık yavas yavas artıyor.
Halil Talha Akçelik dedi: Aynen o civarladaydı ama bu program da olmadı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ilginç. Ama bu testte yapılan süreylede alakalı. Test süresini uzun tutarsanız sıcaklık yavas yavas artıyor.
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #25 Madsonik55 dedi: Gerçekten ilginç. Ama bu testte yapılan süreylede alakalı. Test süresini uzun tutarsanız sıcaklık yavas yavas artıyor. Genişletmek için tıkla... Bende anlam veremedim.En iyisi yarın garantiye götüreyim vatana.
Madsonik55 dedi: Gerçekten ilginç. Ama bu testte yapılan süreylede alakalı. Test süresini uzun tutarsanız sıcaklık yavas yavas artıyor. Genişletmek için tıkla... Bende anlam veremedim.En iyisi yarın garantiye götüreyim vatana.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.880 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #26 Sana tekrar ölç diyorum, sonuçlar kötü olursa götürürsün.
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #27 BERWAR dedi: Sana tekrar ölç diyorum, sonuçlar kötü olursa götürürsün. Genişletmek için tıkla... Bir daha aynı şekilde 10 dk bekleyip ölçeyim ozaman birazdan sonucu atarım yine olurmu.
BERWAR dedi: Sana tekrar ölç diyorum, sonuçlar kötü olursa götürürsün. Genişletmek için tıkla... Bir daha aynı şekilde 10 dk bekleyip ölçeyim ozaman birazdan sonucu atarım yine olurmu.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.880 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #28 Tamam, bekliyorum. Sıcaklıkları mutlaka paylaş.
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #29 BERWAR dedi: Tamam, bekliyorum. Sıcaklıkları mutlaka paylaş. Genişletmek için tıkla... Bu sefer biraz daha fazla uzun tuttum ama anakart iyi herhalde gene ve diğer tüm değerler.
BERWAR dedi: Tamam, bekliyorum. Sıcaklıkları mutlaka paylaş. Genişletmek için tıkla... Bu sefer biraz daha fazla uzun tuttum ama anakart iyi herhalde gene ve diğer tüm değerler.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.880 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #30 Sıcaklıklar normal, korkulacak bir durum yok.