Anakartın Çok Isınması

Sıcaklıklar normal, korkulacak bir durum yok.
Peki sıcaklıklar normalse oyunlarda neden fps düşüşleri yaşıyorum droplar oluyor.Acaba HDD'de mi sıkıntı var. Gta 5 de sinir oluyorum genellikle şehirde gezerken 67 felan alırken fps birden 50 ye felan düşüyor.Oyuna gelen güncellemelerle optimizasyonda sıkıntılar başladı galiba.Zaten optimizasyonu sıkıntılı bir oyun biraz.

Merhaba dostum H serisi anakartlarda genel bir sorun bu sanırım bendede H87-Plus ve H97 vardı. Sıcaklık değeri gerçek bir değer değil ama sabit 113 gösteriyor. Problem etme.

Merhaba dostum H serisi anakartlarda genel bir sorun bu sanırım bendede H87-Plus ve H97 vardı. Sıcaklık değeri gerçek bir değer değil ama sabit 113 gösteriyor. Problem etme.
Anladım bilmiyordum bu anakartlarda böyle bir sorun olduğunu yani 113 derece gösterse bile sıknıt olmaz mı diyorsun.

HDD'yi HD Tune programından Error Scan yazan yerden tara ve sonuçları bizimle paylaş. HDD'de sorun olabilir. Anakart ile alakası yok.
Dediğin programı uyguladım sonuç bu.

HDD'de sorun yok. Sürücülerin güncel mi? İşletim sistemin nedir? Oyunlar orjinal mi?
İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum.Oyunların hepsi steamden alınmıştır.Sürücüler konusunda pek bir bilgim yok.

2013`ten beri kullanmaktayım. Bir sorun çıkarmadıysa bana sanada bişey olmaz.
http://i.hizliresim.com/m108VV.png
Resim eklerken hata veriyor diye böyle eklemek zorunda kaldım.
Teşekkür ederim.Sana bunca zaman sıkıntı çıkarmadıysa o zaman anakartlık bir problem yok galiba değerleri yanlış gösteriyor.Peki bu oyunlardaki drop olaylarını nasıl halledebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…