Anakartın desteklemediği Windows'u kullanmak sorun çıkarır mı?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar anakartım Windows 7, Vista ve XP destekliyor. Ben daha önce Windows 10 kullanıyordum. Tabii tasarımını beğenmeyince 8.1'e geçtim. Ama anakart olayını anlamadım. İkisini de problemsiz kullanıyorum. Zararı var mı böyle bir şeyin?
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar anakartım Windows 7, Vista ve XP destekliyor. Ben daha önce Windows 10 kullanıyordum. Tabii tasarımını beğenmeyince 8.1'e geçtim. Ama anakart olayını anlamadım. İkisini de problemsiz kullanıyorum. Zararı var mı böyle bir şeyin?
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l
Uyumsuzluk sorunu olabilir.

(Yanlış konuya yazmışım özür diliyorum.)

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Eskiden driver sorunları oluyordu, Windows 8.1'de driver sorunu yaşayabilirsin. Windows 10 sürücülerle geriye dönük uyumlu çalışıyor, bir sorun olmaz. Windows 8.1'de de bir sorun olmaz muhtemelen.
Ekran kartım Windows 8.1'i desteklediği için geçtim. Windows 10'da sıkıntı yaşamadıysam Windows 8.1'de hiç yaşamam güveniyle geçtim ve yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı