Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #11 zeki1981 dedi: Gigabyte anakartlarda bu durum var ama ara sürüm olmadan bir üst sürümü yükler mi bilemiyorum hiç bu şekilde bir duruma denk gelmedim. BIOS düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bence düşürmeyle olacak bir şey değil en iyisi konuyu kitleyelim seni de yormayalım hocam zeki1981 dedi: Gigabyte anakartlarda bu durum var ama ara sürüm olmadan bir üst sürümü yükler mi bilemiyorum hiç bu şekilde bir duruma denk gelmedim. BIOS düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yerimde duramayıp tam olarak 4 sürüm düşürüp denedim hiçbirinde sonuç alamadım maalesef yazılımsal sorun değilmiş. Son düzenleme: 21 Ekim 2022
zeki1981 dedi: Gigabyte anakartlarda bu durum var ama ara sürüm olmadan bir üst sürümü yükler mi bilemiyorum hiç bu şekilde bir duruma denk gelmedim. BIOS düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bence düşürmeyle olacak bir şey değil en iyisi konuyu kitleyelim seni de yormayalım hocam zeki1981 dedi: Gigabyte anakartlarda bu durum var ama ara sürüm olmadan bir üst sürümü yükler mi bilemiyorum hiç bu şekilde bir duruma denk gelmedim. BIOS düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yerimde duramayıp tam olarak 4 sürüm düşürüp denedim hiçbirinde sonuç alamadım maalesef yazılımsal sorun değilmiş.