dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 8 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar yeni aldığım anakartın öndeki hiçbir girişi ve arkadaki ses ile ilgili hiçbir giriş yeri çalışmıyor. Driverlerin hepsi tam hiçbir sorun yok gözüküyor ama ses gelmiyor. Öndeki USB yeri ve ses yerleri içinde aynı durum söz konusu.
Arkadaşlar yeni aldığım anakartın öndeki hiçbir girişi ve arkadaki ses ile ilgili hiçbir giriş yeri çalışmıyor. Driverlerin hepsi tam hiçbir sorun yok gözüküyor ama ses gelmiyor. Öndeki USB yeri ve ses yerleri içinde aynı durum söz konusu.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 8 Ağustos 2022 #2 Sürücüler falan tamsa fiziksel bir hasar bir sorun olabilir iade etme şansın varsa iade et.
Akif Emre Altıparmak Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Optisyen 8 Ağustos 2022 #3 Kasa ön panel bağlantı kablolarının montajını kontrol etmenizi öneririm. Tam oturmamış veya hiç takılmamış olabilir.
Kasa ön panel bağlantı kablolarının montajını kontrol etmenizi öneririm. Tam oturmamış veya hiç takılmamış olabilir.
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 8 Ağustos 2022 #4 Akif Emre Altıparmak dedi: Kasa ön panel bağlantı kablolarının montajını kontrol etmenizi öneririm. Tam oturmamış veya hiç takılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini en az 3 kere kontrol ettim.
Akif Emre Altıparmak dedi: Kasa ön panel bağlantı kablolarının montajını kontrol etmenizi öneririm. Tam oturmamış veya hiç takılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini en az 3 kere kontrol ettim.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 8 Ağustos 2022 #5 Yanlış bağlantı yapmış olabilir misin ?
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 8 Ağustos 2022 #6 Emre.bkm dedi: Yanlış bağlantı yapmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 5-6 tane video izledim, anakartın kendi kılavuzundan baktım yine aynı.
Emre.bkm dedi: Yanlış bağlantı yapmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum 5-6 tane video izledim, anakartın kendi kılavuzundan baktım yine aynı.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 8 Ağustos 2022 #7 dEvil01 dedi: Sanmıyorum 5-6 tane video izledim, anakartın kendi kılavuzundan baktım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Geri tek seçenek kalıyor. Anakartı iade et veya değişimini iste
dEvil01 dedi: Sanmıyorum 5-6 tane video izledim, anakartın kendi kılavuzundan baktım yine aynı. Genişletmek için tıkla... Geri tek seçenek kalıyor. Anakartı iade et veya değişimini iste
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 8 Ağustos 2022 #8 Emre.bkm dedi: Geri tek seçenek kalıyor. Anakartı iade et veya değişimini iste. Genişletmek için tıkla... Mail attım cevap vermediler.
Emre.bkm dedi: Geri tek seçenek kalıyor. Anakartı iade et veya değişimini iste. Genişletmek için tıkla... Mail attım cevap vermediler.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 8 Ağustos 2022 #9 dEvil01 dedi: Mail attım cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden mi aldın?
dEvil01 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 404 8 Ağustos 2022 #10 Emre.bkm dedi: İnternet üzerinden mi aldın? Genişletmek için tıkla... Evet.