Anakartın işlemci üzerindeki etkisi

1-H110'a mikrofon vs. taktığınızda cidden bir B250-H270-Z270 ses kalitesiyle arada dağlar olacaktır mesela benim anakartım mikrofonumdaki tüm cızırtıları yok ediyor Skype ve Steam aramalarında fark belirgin.
2-Ram slotu az olacaktır.
3-PCI EX slotları az olacaktır.
4-Sata portları az olacaktır.
5-M2 desteği olmayacaktır.
6-ıŞıkLı MşıkLı olmayacaktır.

İşin komik tarafı PC uzun süre boşta kalınca faza yeterince güç vermeyecek diyor olması, boşta PC ne yapıyor da güç vermesin.
Sağlıklı veremeyecek dedim ben güç veremeyecek demedim durduk yere anakart PC'yi kapatacak değil.

Olabilir ben öyle düşünüyorum diye belirttim ama herşey fazların işlemciyi sağlıklı besleyememesinden kaynaklanıyordu iyi markaların H110'larında Gaming seriler harici aynı olacağını düşünüyorum

VRM bileşenleri gerekli sıcaklıkta çalışıyor ise belirttiğiniz durum söz konusu olamaz. Eğer güç kaynağınız VRM bileşenlerine gücü yetersiz yada dalgalı veriyorsa dediğiniz durum söz konusu olabilir. Ayrıca H110m PRO VD ve MSI H110m Gaming anakartlarının işlemci VRM beslemeleri herşeyiyle aynı.

Konu sahibi gitti biz tartışıyoruz, haklısınız belkide bilemeyeceğim ben tecrübelerimi söyledim sonuçta 2-3 gün açık bırakıp oynuyorsunuz dedim soğutucular olmadığından VRM'ler ısınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…