BurakamaEmre Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Merhaba ,bugün anakartım geldi. ASUS Prime B660M-A modeli henüz işlemcim yok ama diğer ekipmanlarım var anakartın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
Merhaba ,bugün anakartım geldi. ASUS Prime B660M-A modeli henüz işlemcim yok ama diğer ekipmanlarım var anakartın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 19 Temmuz 2023 #2 Bütün güç bağlantılarıni yap, tetik alıyorsa sağlamdır bir nebze.
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #3 BurakamaEmre dedi: Merhaba ,bugün anakartım geldi. ASUS Prime B660M-A modeli henüz işlemcim yok ama diğer ekipmanlarım var anakartın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... İşlemci yoksa elinde çalıştıramazsın.
BurakamaEmre dedi: Merhaba ,bugün anakartım geldi. ASUS Prime B660M-A modeli henüz işlemcim yok ama diğer ekipmanlarım var anakartın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... İşlemci yoksa elinde çalıştıramazsın.
BurakamaEmre Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 Emir M. dedi: Bütün güç bağlantılarıni yap, tetik alıyorsa sağlamdır bir nebze. Genişletmek için tıkla... Tetik alıyorsa derken nasıl yani?
Emir M. dedi: Bütün güç bağlantılarıni yap, tetik alıyorsa sağlamdır bir nebze. Genişletmek için tıkla... Tetik alıyorsa derken nasıl yani?
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.382 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 İşlemci de yoldaysa eğer acele etmenize gerek yok. Gelsin, takın, çalıştırın. Varsa bir sıkıntı daha net anlarsınız. Belki anakartın herşeyi çalışıyor ve işlemci soketinde sorun var nerden bilebiliriz değil mi?
İşlemci de yoldaysa eğer acele etmenize gerek yok. Gelsin, takın, çalıştırın. Varsa bir sıkıntı daha net anlarsınız. Belki anakartın herşeyi çalışıyor ve işlemci soketinde sorun var nerden bilebiliriz değil mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 19 Temmuz 2023 #6 BurakamaEmre dedi: Tetik alıyorsa derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... PSU'nun fanı çalışmaya başlarsa sağlamdır anakart bir nebze.
BurakamaEmre dedi: Tetik alıyorsa derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... PSU'nun fanı çalışmaya başlarsa sağlamdır anakart bir nebze.